2012.02.20.
05:47

Írta: Büdi

Koncert a fűtésszámlám kifizetéséért

 Tegnap délután a Papp László Budapest Sportarénában és a győri sportcsarnokban azonos időpontban rendezték meg azt a jótékonysági koncertet, amelyen a résztvevők ingyen léptek fel, a bevétel pedig, amelyet a szervezők 10 millió forint körülire saccolnak, teljes egészében az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számláján landol.

Mivel nekem is van némi adósságom, gondoltam, rendezek magamnak én is egy jótékonysági koncertet. Elég, ha annyi lóvé összejön, hogy kifizethetem belőle a múlt havi 28 ezer forintos távfűtés számlámat. Akkor marad legalább pár ezer forint ételre is.

Úgy terveztem, a programot én is Győrben rendezem meg, mivel itt lakom. Az első fellépő is én magam leszek. Intonálom repertoárom egyik népszerű darabját, a "Ki tanyája ez a nyárfás, ki gatyája ez a sárgás" című örökzöld nemzeti magyar népi műdalt.

Szerencsére most is számíthatok barátaimra és a családom tagjaira. Ők vegyes kórust alapítanak, és a műsor további részében ők szórakoztatják a közönséget. Dalcsokorba szedett melódiáiknak az alábbi címet adták: Kevesebb a nettó bérem, el is költöm még a héten. 

Az egész társulat nevében szeretettel meghívom a győri Polgármester Urat is, hogy ő is jótékonykodhasson. 

Azt nem kérjük, hogy velünk együtt énekelje a címadó dalt, vagy a magáénak érezze a mondanivalóját, mert ugyebár neki nem lett kevesebb a nettó bére.

Tisztelettel:
A Győri Operabarátok
helyett: A Győri Gyomorbarátok, akik szeretnének néha egy jót kajálni

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budoszokni.blog.hu/api/trackback/id/tr204136050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása